Uw sanitair in goede staat

Wilt u uw badkamer verbouwen? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en bent u op zoek naar sanitair voor uw badkamer? Loodgietersbedrijf Sef Geraedts, uw loodgieter in Roermond, beschikt over een ruim assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toiletten
  • Wastafels
  • Badkuipen
  • Douchecabines

Voor iedere stijl hebben wij het geschikte sanitair. Kiest u voor romantisch? Of wilt u graag een moderne uitstraling? Vraag ons naar de vele mogelijkheden! Niet alleen voor de levering van het sanitair, maar ook voor de installatie en het onderhoud zit u goed bij ons. Wij zijn werkzaam in Roermond en de gehele omgeving van Roermond.

Vrijblijvende offerte voor uw sanitair

Bent u benieuwd welke kosten er aan onze diensten zijn verbonden? Wij komen graag bij u in Roermond of regio Roermond langs om uw situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan stellen we geheel vrijblijvend en gratis een offerte voor u op. Maak gebruik van onze expertise, onze experts weten namelijk raad met iedere ruimte. Is de ruimte heel klein? Wij weten uw sanitair praktisch in te delen. Heeft de ruimte rare vormen? Vraag ons naar de opties, er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.